søndag 15. april 2012

Nå blir det sykkel til jobbenFra 1. mai bytter jeg jobb, og får bare en mil til jobben mot 6 mil nå. Jeg har tidligere hatt sykkelavstand til jobben, men da måtte jeg ha bil tilgjengelig. Nå har jeg utelukkende administrativt arbeid og får ikke lengre noen unnskyldning for ikke å sykle. Jeg sparer et par timer daglig i bilen, og gir samtidig mitt lille bidrag til miljøet og folkehelsen, for som bekjent starter alle endringer med den du ser i speilet hver morgen.

Min veltjente landeveissykkel egner seg ikke til grusvei, og er heller ikke giret til de stigninger som er her. Vi bor 4 km og et par hundre høydemeter nord for oljegrusen, så derfor har jeg gått til innkjøpt av en MTB. Etter research på nettet og en snakk med min bror (en mann som har 2 mil til jobben, men hver dag sykler en omvei på noen mil, for å få noen kilometer i benene!) falt valget  på en Scott scale 29 elite fra Oslo sportslager. Ingen lokale butikker hadde Scott og dessuten var Oslo sportslager et prisgunstig alternativ. I tillegg viste servicen seg å være forbilledlig; sykkelen ble sendt 4 timer etter min bestilling og jeg kunne hente den hos posten 2 virkedager etter bestillingen. Sykkelen var pakket av folk som vet hva de driver med og det er lenge siden jeg har opplevd å se et utfylt garantikort. Kort sagt Oslo sportslager anbefales på det varmeste!

Scott Scale 29 Elite terrengsykkel 2012 - Oslo Sportslager

Jeg har fått mye sykkel for pengene og nå er det bare jeg som har ansvaret for at hele historien blir en suksess ;-)

2 kommentarer:

  1. Til lykke med sykkel og ny jobb. Deilig og mør i beina på hjemveien dersom du holder til nedi Hamar ;-). Topp å sykle innover Hedmarksvidda med eller uten "mutter". God søndag!

    SvarSlett
  2. Takk! Det blir midt i Brumunddal city. Akkurat passe tur og god sykkelvei, og så gjør det ikke noe at det faller fra 420 moh til 140 moh om morgenen ;-) God søndag til deg også!

    SvarSlett