mandag 30. april 2012

Kjøkkenhagetid

Etter en noe kald og våt vår har vi nå hatt 2 fantastisk fine dager, som har inspirert til å komme i gang i kjøkkenhagen. I går fikk jeg kjørt kompost på fire høybed og sådd de dill og flere typer vårsalat (under plastikk).
I en sydvendt skråning nedenfor kjøkkenhagen kjørte jeg med jordfresen i sensommeren og etter å ha spredt hønsegjødsel fikk det hele en tur til med jordfresen og ser nå ganske fint ut med tanke på at det var nok så vilt for bare noe måneder siden. Jeg satte 2 lange rekker med hestebønner og en rekke med tidlige erter samt en rekke med poteter(litt optimistisk).
I dag har jeg tømt kompostbeholderen med vinterens våtavfall over i kompostbeholderen til hageavfall, som jeg tømte for fin kompost i går. I løpet av kort tid vil det bli den fineste kompost som kan tilføres kjøkkenhagen i løpet av sommeren.
I kveld har jeg sådd de ting som skal forkultiveres i potter. Noe senere enn de 2 foregående år, men så prøver jeg i år å så flere ting, som hestebønner etc., uten å forkultivere, da det sparer en hel del arbeid.

Til sist et bilde fra i går som viser utviklingen av kyllingene på bare en måned.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar