onsdag 13. april 2011

Trompetfuglen er her!

I morges da jeg var ute med hundene ble jeg møtt av de umiskjendelige trompetskrik fra tranene. De var her siste år også, og de er ikke akkurat diskrete. Jeg har ikke sett dem ennå i år, men retningen er den samme som siste år. En dag skal jeg finne ut av hvor de har hekkeplassen sin, men i dag er ikke den dag, i dag nyter jeg bare å høre naturens trompeter.

NOF om traner

2 kommentarer:

 1. Det må være en stor oplevelse! Tænk om du kunne fange dem med dit kamera ...
  God forårsdag til jer!

  SvarSlett
 2. Sidste år cirklede de ofte over her og kom med sine skrig, som bærer flere kilometer.
  Det bliver fotobevis en dag.
  Ha det rigtig godt, Gitte, og hils ham som først dokumenterede handskefuglen, den ler jeg af hver gang jeg husker den.

  SvarSlett