tirsdag 27. november 2012

Peer pressure på arbeidsplassen


Arild, en kollega på jobben, har overtalt meg til at vi sammen skal sykle "Styrkeprøven". I dag er det 205 dager til til start natten mellom 21. og 22. juni 2013. Jeg gruer meg noe til å stå på startlinjen og vite at det venter et døgn i sykkelsetet, 542 km, og en akkumulert stigning på 4400 m før vi forhåpentlig når Oslo. Jeg skriver forhåpentlig, men mener jeg naturligvis ikke det for "failure is not an option":

Skulle det interessere noen å bli sponsor, så kan vi tilby god reklameplass. Vi snakker her helt andre fontstørrelser enn det er plass til på Therese Johaug og vi tilbyr god visningstid for de som følger løpet.

2 kommentarer:

  1. Nå er det kun160 dager igjen. Huff, vi har det travelt...

    SvarSlett
  2. Ja, vi har travelt! ;-) Men synes vi har fått en god start, ses søndag morgen.

    SvarSlett