fredag 5. oktober 2012

I dag måtte vi si farvel til Felix

Felix kom til oss fra dyrlegen for 9 år siden. Som liten var han en villbasse av rang og vi har moret oss kostelig over hans innfall og ikke minst rare liggestillinger, når han inn i mellom måtte ligge til ladning. I dag bare 8 dager etter at Freia døde fikk Felix pustevansker og i samråd med veterinæren i Brumunddal fikk han fred i ettermiddag. I morgen skal han få sin hvileplass ved siden av Freia som han har levd sammen med hele sitt liv. Takk for tiden vi har hatt sammen og god reise videre!6 kommentarer:

 1. Åh nej, I har mistet endnu et dyr - det gør mig ondt!

  SvarSlett
 2. Tak, Gitte! Den sidste tid har været trist, men så har vi været forskånet længe, og heldigvis havde både Freia og Felix et godt liv og et kort sygdomsforløb.

  SvarSlett
 3. Som du så fint skrev sorg er kjærlighetens pris. Gleden av å ha vært en del av deres liv kan forhåpentligvis vinne over sorgen. Har du merket noe på de andre hundene etter at Freia døde ?

  SvarSlett
 4. Takk, og heldigvis er de gode minner i ferd med å vinne over sorgen og savnet. Hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg ikke jeg har merket noen sikker reaksjon på de, men jeg er helt sikker på at Nanuq hadde blitt veldig ensom om han ikke hadde hatt Luna(tic); den lille gale border(line) collie :)
  Merket du noen reaksjon da du mistet Balto?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har fortsatt Balto og Atsok, det var Bonso bordercollie-blandingen som hadde levd sine dager. Han var en meget klar og tydelig leder over flokken. Jeg var noe engstelig for at Atsok(den yngste herremannen) skulle prøve seg på topprangen, hvilket ikke skjedde. Balto er nå lederen og har overtatt Bonso sine "favorittliggeplasser". Balto var veldig knyttet til Bonso og jeg synes han "sturet" noe de første dagene. Han kikket bla etter Bonso i bilen når han ikke var med. Det kan jo være en overfortolkning fra min side; må vel kunne si at objektivitet og validitet ikke er en del av observasjonene ;-)

   Slett
 5. Beklager at jeg misforsto det. Akkurat som du er inne på er også jeg forsiktig med å tolke adferd, men i ettertid er det helt åpenbart at hvor begge muttene sov nede før, så vil Nanuq ikke lenger være alene nede, men trekker opp til oss andre.

  SvarSlett