onsdag 4. juli 2012

Tirsdag i denne uke var en herlig dag her på Østlandet og i Snekkerhagen i særdeleshet. I anledning av min bursdag hadde jeg tatt fri og dagen før kjøpt gaven til meg selv, en Husqvarna ryddesag. Jeg er tilhenger av å bruke ljå, men det er tungt og ikke egnet der det ikke er god plass, og med den hastighet det gror her er en god ryddesag rett og slett en nødvendighet og så er det jo litt gøy også ;-)


Jeg er svært fornøyd med ryddesagen og den skal ikke bli arbeidsløs på en stund. Når man jobber er det også viktig å holde pauser og tenke på veskebalansen, og det finnes ikke bedre pauserom en dekkstolen ute i hagen, en kald pils (alkoholfri når man jobber med maskiner naturligvis) og det nye nummer av "Homefarmer". Sistnevnte er et herlig engelsk tidsskrift for wannabe bondeknøler som meg, og kan anbefales for de som har lyst til selvforsyningsinspirasjon.Bak "Homefarmer" skimtes et hjørne av kokeboken "hverdagsmad fra elBulli", som jeg synes er en veldig inspirerende bok med enkle og spennende oppskrifter fra en av verdens ubestridt beste kokker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar