søndag 9. desember 2012

Fra vondt til verre?


Nå kan det bli enda trangere for norske kyllinger - VG nett om mat

Den grønne tunge og de røde henders politikk slår til igjen. Det er en skam at vi ikke har råd eller rettere vilje til at kvalitet og dyrevelferd er viktig. Det eneste som teller er kvantitet og profitt.

Våre politikere har ingen forståelse for at dette faktisk handler om levende vesener, og forbrukerne synes mer opptatt av inntrekket i deres nye overdimensjonerte tyske autobahnmonster enn av hva de putter i munnen på seg selv og deres avkom. Det er grotesk at vi spiser kyllinger som har gått fra 0 til 12-1300 g på litt over 30 dager og har levd hele deres månedlange liv uten å se dagslys og i et ekstremt stresset og unaturlig miljø.

Konkurranse på pris er en kamp vi ikke kan vinne i et land med et av de høyeste lønnsnivå i verden, men vi har alle muligheter for en plass i førersetet med en fødevareproduksjon som er basert på kvalitet og gode verdier.

1 kommentar:

  1. By creating this machine, James Watson Hendry, an American inventor, CNC machining gained larger management over the injection process. ALLROUNDER injection molding machines are synonymous with high quality, reliability and manufacturing efficiency. Our modular product vary includes hydraulic, hybrid, electrical and vertical injection molding know-how - from engaging general purpose fashions and high-precision versions to special machines for cube molds. Plastic injection molding requires three primary parts – an injection molding machine, a mildew, and uncooked plastic materials.

    SvarSlett