fredag 17. juli 2015

Drivhus - statusrapport

Ikke uventet har drivhuset vært en motivator for innsatsen i hagen og flere ganger daglig kan jeg nå kontemplere i subtropisk klima mens jeg gledes og forundres over utvikligen av plantene, som er synlig fra dag til dag.

28. juni 2015 - rett etter at drivhuset var ferdig

16. juli 2015 - selv med en sen start så ser det lovende ut
Jeg er svært fornøyd med fremdriften på plantefronten og med en stemningsfull sitteplass, som er perfekt morgen og kveld og som fremover vil bli uvurderlig på kjølige høst- og vårdager.
I skrivende stund er det 6 grader ute, og jeg bruker en varmeovn som holder temperaturen mellon 15 og 20 grader om natten. Det er en utgift jeg synes det er verdt å ta både av hensyn til nyttevekstene, men også for å kunne nyte av den luksus å ha sitt eget lille "subtropia" der ingen skulle tro at tomater og agurker kunne bo.

3 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud - herligt med sit eget lille subtropiske drivhus!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tak, Gitte! Det er faktisk mindst lige så dejlig som det ser ud :-) Det var perfekt timing med tanke på den sommer vi har haft så langt. Det har været vådt og koldt. I går morges var det 3,1 grad og det på 17. juli! I har det forhåbentlig lidt bedre, selv om sommeren i Danmark vel heller ikke er den aller bedste.

   Slett
  2. Vi har også haft en kold sommer her, Michael - alt er forsinket i haverne. Men 3 grader hos jer - uha! Hvor må det være skønt med et drivhus!
   Hils I. mange gange fra os begge!

   Slett