søndag 30. september 2012

Glimt fra et hundeliv

Takk for alle gode opplevelser du har gitt oss

  

Farvel min venn, kanskje vi ses igjenR.I.P.

5 kommentarer:

 1. Helt vidunderlige og rørende billeder!
  Vil I have en ny hund?

  SvarSlett
 2. Tak, Gitte. Vi havde tre, så vi har en til alaskan malamute på fire og et halvt år og en border collie på 3 år, så gudskelov er det liv i hytten fortsat. Et liv uden hund er ikke et liv :-)

  SvarSlett
 3. Det glæder mig at høre, at I har to hunde stadigvæk! Et liv uden dyr er ikke et liv, og I har vist både hunde og katte :-)

  SvarSlett
 4. Ja, ikke vet jeg om dere møtes igjen. Freia har hvert fall så langt langt levd det gode liv sammen med deg og din flokk ; hun har ikke hatt hva jeg betegner som et "kjettingliv" . Hun er meget lik min Balto ; samme kommunikasjon overfor omgivelsene. Freia i samspill med kattene er som å se Balto med mine katter :-) Minnene lever videre i oss og det er alltid godt å ha de på "papir". Nyt høstdagene selv om de sikkert får et drag av sorg og vemod.

  SvarSlett
 5. Takk Kjersti! Jeg har sett på bildene dine tidligere og konstatert at de hadde utrolig like tegning. Det er vemodig at de ikke er her lengre, men som du skriver har vi mange gode minner om dem, som vi kan hente frem. Ha en flott høst du også! PS! Jeg gleder meg til den første sne for det vet jeg var den beste dag i året for Freia.

  SvarSlett