onsdag 22. august 2012

Høyet er i hus

Fikk noen tonn med høy i dag i silende regn, men nå er jobben gjort og lageret fullt, så nå kan vinteren komme.


3 kommentarer:

 1. Heisann,

  viser bildet en av de rundbuehallene du kjøpte tidligere?

  Jeg lurer på å kjøpe en slik selv også til å lagre traktor, redskap samt noe ved.
  Jeg ser at du hentet selv på henger. Vet du vekten og hvor stor henger må man ha for å få med seg en slik?

  Innvendig er det et løfteåk for å kunne flytte hallen med frontlesseren. Tror du dette vil komme i veien for å kjøre traktoren helt inn i hallen?

  Mange spørsmål her :-)

  SvarSlett
 2. Hei Rolf
  Dette er en av de to rundbuehaller jeg kjøpte siste sommer. Jeg mener å huske at vekten var ca 950 kg og jeg hadde begge haller på en biltransporthenger jeg leide for en rimelig sum på en tankstasjon i Lillehammer. Jeg mener at tillatt lastevekt var 2500 kg på hengeren.

  Det er fin høyde i hallen, men akkurat ved løfteåken vil du nok ikke komme under med hytten på traktoren. Såvidt jeg vet skal den kunne fjrnes, men jeg har valgt ikke å gjøre det, da jeg ikke trenger høyden og da det stabiliserer noe antar jeg.

  I øvrig kan jeg anbefale hallene. Frontan valgte jeg dog selv å lave av billge osb-plater og en presenning fra Biltema.

  Hilsen Michael

  SvarSlett
 3. Jeg kommer vel sikkert til å kjøpe en annen men lignende hall og få de kjørt fra leverandør til gårds. Det koster å bo utenfor østlandet :-)

  Takk for svaret!

  SvarSlett