søndag 27. februar 2011

Nattens snø må ryddesDen lille gutt inneni og den barnslige glede kommer opp i meg hver gang jeg bruker snøfresen. Det er bare et herlig syn når snøen står 10 m opp i luften og jobben som hadde vært umulig for hånd er unnagjort på et kvarter.


Mere snø

Noen har kalt snø for naturens korrekturlakk, og det kan ikke nektes at det er fint når det ligger et lag av jomfruelig hvit snø henover alt.

TractorcamInnkjørsel


Det er fint med vinter, ikke? ;)

Dette ser ut til å bli en flott vinterdag og jeg tror at jeg skal lure Nanuq ut på en lille tur med pulk.

2 kommentarer:

 1. Haha, tak for den herlige rapport fra Bonderøven i traktoren - det var sjovt fundet på. Ja, jeg kan tænke mig, det må være en næsten barnlig glæde at bruge snefræseren.
  Og sikke nogle fantastiske billeder du viser - wauw!!!
  God mandag til jer begge :)

  SvarSlett
 2. Tak for endnu en opmuntrende kommentar, Gitte!
  Jeg er glad for at have bevaret den barnlige glæde ved en del simple ting. Ved ikke hvor meget man kan påvirke det selv, men jeg tror at det er vigtig at kunne glæde sig over de tilsyneladende små og trivielle ting, som meget af livet består af uanset position og økonomiske muligheder.
  Snefræseren er en af de ting der stadig glæder mig, men grangrene tunge af sne, nærmest "Walt Disney'sk", er også en af de ting her jeg glæder mig over selvom jeg også længes efter forårets komme.
  Det er en herlig ting med disse nymodens mobiltelefoner med kamera og video, som gør tærsklen for brug så meget lavere at man faktisk bruger dem i modsætning til det dyre kamera og videokamera, som alt for ofte ligger ubrugt.
  Mange hilsner fra os til dig og Uffe

  SvarSlett