lørdag 11. september 2010

Brødbakemaskin 30 mai- reveiw 11. sept
Brødbakemaskinen ble en stor suksess, ikke fordi brødene er bedre enn de bakt på vanligvis, men fordi det er så enkelt at du ikke trenger å tenke på om du har tid og om timingen passer dårlig med andre gjøremål. Jeg kjøpte ikke ett brød etter at den kom i hus. Men som bekjent vokser ikke trærne inn i himmelen og etter 3 måneder med 2 brød i uken ville plutselig ikke motoren gå runt lengre. Nå er vidunderet returnert til nettbutikken. Håper at det bare var et dårlig eksemplar og ikke representativt for typen, i såfall er det ikke veldig gunstig for miljøet.
Nå har jeg måttet ta frem mormors gamle Kenwood chef, som jeg fikk av henne i 92, da hun kjøpte en ny. Den er et sted mellom 20-25 år og skyr ingen oppgaver. Noe å strekke seg etter for Tefalmaskinen, som akkurat klarte 3 måneder!

1 kommentar:

  1. Etter en ukes tid fikk jeg melding fra nettbutikken, at de hadde godkjent det som en garantisak, og de sendte en ny brødbakemaskin.
    Den er lik som den forrige, og har så langt fungert upåklagelig. Det er åpenbart en del variasjon mellom maskinene for denne baker en del mørkere på samme innstinger, hvilket for såvidt passer meg bra. Jeg liker farve på skorpen.

    SvarSlett